Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Rychlovka z těstovin
Kuřecí oběd
Dukátové buchtičky III.
Plněné žampiony špenátem
Francouzský citronový koláč - Tarte…
Dušené maso s dýní
Cibulové vepřové - minutka
Koláč s nemletým mákem, ovocem a…
Bábovka s rebarborou - šlehačková
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky