Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Tvarohovo-čokoládová bábovka
Jahodová Pavlova
Těstoviny zapečené s květákem a…
Kuře s rýží na kari
Rigatoni s chřestem
Sváteční řezy s tvarohem a jablky
Kapustové řízky (karbanátky) se sýrem
Losos (nejen) v bylinkách
Pečená kuřecí křídla
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč