Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou
Bublanina
Vídeňský bramborový salát s kysanou…
Piškotové řezy po padesáté
Valašská zelňačka s houbami
Jiný houbový gulášek
Smažená tlačenka s falešným…
Základní těsto na pizzu
Smetanové fleky se zelím
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky