Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Vepřové maso na kmínu a pivu
Ořechové řezy se žloutkovou polevou
Kuřecí řízek s hořčicí
Brokolicový nákyp se smetanovo…
Muffiny pro vnučku
Cibulová červená řepa - sladkokyselá…
Čokoládová buchta z remosky
Okurkový salát s Kyškou
Čočková polévka ze zbylé čočky II.
Omeleta s cibulí a pórkem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví