Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Fazole z Vysočiny
Chlupaté knedlíky III.
Kuřecí játra na olivách a víně
Rychlokvašky mého manžela
Dort s ovocem a želatinou
Tortilla plněná mletým masem
Vynikající tvarohové lívance
Dršťková polévka z vepřových žaludků
Dušené kuře se zeleninou (tajine /…
Mexická tortilla se zelným salátem
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Rumové kuličky nepečené a snadné
Klasický recept na polevu na perníčky
Linecké těsto pro začátečníky
Vaječný koňak
Šlehačkové cukroví
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Klasická zelňačka