Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Mrkvová pomazánka na chlebíčky
Jednoduchá domácí paštika
Medové řezy s Lučinou a mrkví
Kuře pečené na medu a citronu
Cuketa v sýrové omáčce
Bílková poleva na perníčky
Jahodový (ovocný) pohár
Kmínové přírodní filety
Smetanové fleky se zelím
Špagety s kapustičkami, šunkou a…
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč