Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Cmunda na pekáči
Kuřecí stehna po Řecku
Vepřový chilli guláš
Bramborový chléb
Těstoviny s brokolicovo-smetanovou…
Mufloní kýta
Nejlepší horká čokoláda II. - méně…
Pečená jehněčí kýta po středomořském…
Jarní závitky s krevetami, bylinkami…
Pórkový krém s gorgonzolou
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Nejlepší vaječný likér
Rafaelo kuličky
Šlehačkové cukroví
Vosí hnízda
Vláčná máslová vánočka
Ořechy s krémem