Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Srbský vepřový guláš
Pařížské rohlíčky od Dáši
Cuketová omeleta
Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu
Kuřecí prsa po asijsku
Česneková surimi (krabí) pomazánka
Grilovaný řapíkatý celer
Mrkvové smoothie s jogurtem
Meruňkové čatní s cibulí
Vinná klobása s vejmrdou
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…