Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Polévka z růžičkové kapusty
Kokosové řezy IV.
Bramborové placky s mákem
Rýže se zelím a mletým masem
Kuřecí směs v bramborové kaši
Gulášová krkovička
Vepřové maso v lepkavé marinádě
Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem
Celer smažený v kořeněné tempuře
Pečená kuřecí křídla
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč