Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Bifteky se zeleným pepřem
Pikantní telecí řízek
Senzační řezy z velkého plechu
Jednoduchý jablkový koláč
Výborné zapečené kuřecí s tatarkou
Plněné papriky II.
Vepřové s žampionovo - sýrovou omáčkou
Rychlé fazolové lečo
Bylinkové kuřecí řízky na zelenině
Špagety s kapustičkami, šunkou a…
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč