Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Bylinkový řízek na česnekovém oleji
Rumové řezy
Cizrna na italský způsob III.
Chlebová pečeně
Luxusní vepřový jazyk s domácím…
Jednoduché karamelové řezy
Kokosovo-datlový koláč
Kyselica (zelňačka) s čabajkou
Marináda na kuřecí maso s citrusy
Fazolky nakyselo s vejci
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami