Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Nakládaný hermelín
Krkovička pro vítanou návštěvu
Rebarborový koláč se sněhem
Povidlové rohlíčky II
Citronová roláda s tvarohovým krémem
Barevná minutka - trikolora
Chilli Con Carne - mexická specialita
Hrníčková ovocná roláda
Pečené kuře s čočkou beluga
Mexický hrnec s rýží
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí