Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Zapékaná kapusta s rýží
Čevabčiči na chorvatský způsob
Rybízový dort s tvarohem
Kuřecí noky do polévky
Masové knedlíčky v rajské omáčce
Francouzská gratinovaná cibulačka
Salát z červeného zelí IV.
Věnečky podle Valiky
Kuskus se zeleninou a tuňákem
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort