Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Kedlubnová krupicová polévka
Boloňské špagety a la Krupi
Bábovka triviální olejová
Asijská křupavá kachní prsa s lívanci…
Bambusové výhonky s tofu
Balkánský listový závin slaný
Focaccia s olivami a rozmarýnem
Kuřecí maso s pórkem a žampiony ve…
Rybí hranolky (nudličky) v těstíčku
Francouzské brambory podle časopisu F…
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Švestková povidla
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Cukeťák z trouby