Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Těstovinový salát s tuňákem
Kuřecí kapsa First class
Špagety se špenátovým pestem
Dvoubarevný roládový pařížský dort
Celer z trouby
Pochoutkový dip k zelenině
Listové šátečky (závin) se špenátem
Krkovička pečená na medu a hořčicí
Lehký vajíčkový salát s jogurtem
Citronové těstoviny s hráškem a…
Znojemské okurky
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Rychlý borůvkový koláč
Pikantní čatní z meruněk
Bramborový koláč se zeleninou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…