Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Meruňkové knedlíky po lechtalsku
Mrkvová oříšková bábovka
Halušky se zelím a vařeným masem
Provensálské kuřecí paličky s cuketou
Smetanová koprová polévka s fazolkami…
Krémová kapustovo-sýrová polévka
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Rajčatový krém z čerstvých rajčat
Vepřová panenka v hořčičné krustě
Topinky s pestem, rajčaty a…
Znojemské okurky
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Rychlý borůvkový koláč
Pikantní čatní z meruněk
Bramborový koláč se zeleninou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…