Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Bigos
Bramborové krokety II.
Smažený sýr bez smažení
Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…
Králík na roštu - grilování
Zapečené toasty s česnekem a sýrem
Bramborovo-sýrové placičky (šištičky)
Jednoduchá vajíčková pomazánka se…
Tiramisu se zakysanou smetanou
Marinované řecké kuře
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki