Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Ovarové koleno s jablkovým křenem
Božský koláč
Pomazánka z Romadúru II.
Šťavnatý citronový koláč
Pivní vrabci
Cuketovo - smetanová omáčka na fusilli
Sýrovo-kuřecí špízy
Rychlý nepečený moučník z polenty
Jednoduché sýrové řízky (karbanátky,…
Citronové těstoviny s hráškem a…
Znojemské okurky
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Rychlý borůvkový koláč
Pikantní čatní z meruněk
Bramborový koláč se zeleninou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…