Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Papriky plněné hermelínem
Ovocno-tvarohový koláč
Malinová lahůdka
Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou
Jogurtový koláč s tvarohem
Jablkovo-tvarohový koláč se…
Banánovo - čokoládové řezy
Chlebová polévka podle Ládi Hrušky
Ochucené majonézy
Srbské rizoto
Voňavý sirup z bezinkových květů
Jahodovo-rebarborový koláč
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Křehké galetky s rebarborou
Bramborový salát s koprem a slaninou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koláč z rebarbory
Pečená vepřová žebra se salsou verde…