Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Rychlá drůbeží játra, jako smažená
Čočkový prívarok
Bramborové šišky s mákem a švestkovou…
Zapečené těstoviny s pudinkem
Voňavý králík nebo kuře - s nádivkou
Červená čočka se zeleninou (salát)
Prominentní rýže
Fritatta s cuketou
Sladký zeleninový salát z paprik,…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki