Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Cuketový kotlík
Labužníkova kuřecí stehna
Placky z kysaného zelí
Fazolková polévka II.
Česnekovo-žampionové masíčko: minutka
Paštika z divočáka
Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…
Narozeninový dort s "marcipánem"
Pečené vepřové ocásky (nejen) s…
Holandský řízek a šťouchané brambory
Znojemské okurky
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Rychlý borůvkový koláč
Pikantní čatní z meruněk
Bramborový koláč se zeleninou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…