Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Dip - omáčka na namáčení (univerzál)
Zapečené těstoviny se slaninou a…
Bramborová musaka
Jablečné řezy - šťavnaté a lehounké
Plněné žampiony špenátem
Játra v rajčatové omáčce s hranolkama
Pizza Quattro Formaggi
Lasagne s hovězím masem
Bůčková pomazánka
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake