Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Salát z červené řepy s fazolemi
Bábovka s vaječným koňakem
Trojbarevná buchta
Plněná veka II.
Dušené vepřové na provensálském koření
Pudinkové kostky s tvarohem - bez…
Barevné pomazánky - z červené řepy
Česnekovo-zázvorové kuřecí (nejen)…
Almnüsse (smažené koblížky)
Mexický hrnec s rýží
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí