Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Babiččin štrůdl
Tvarohové knedlíky s ovocem mé tchýně
Koláč s hroznovým vínem
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…
Čalamáda na špagety
Košíčky s nutelovým krémem
Povidlové knedlíky kynuté - bez vajec
Čočková polévka s kokosovým mlékem
Nakládané karotky
Čevapčiči s brambory a žampiony na…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki