Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Bulharské řezy
Bramboráky sváteční
Bábovka "perníková"
Bramborové knedlíky ze studených…
Mazanec ze sušeného droždí
Pařížské těstíčko (na obalování nebo…
Játrové špízy (kořeněná játra) -…
Pórková polévka s knedlíčky
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Mexický hrnec s rýží
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí