Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Krůtí prsíčka podle hospodskýho
Gyros po řecku s českým masem
Vaječný koňak bez vajec od Lídy
Tvarohové koblihy II.
Špecle se slaninou a žampiony
Kokosovo-tvarohový dort
Rychlá tortilla
Hlíva (bedly, václavky) na smetaně -…
Meruňkové čatní s cibulí
Francouzské brambory podle časopisu F…
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort