Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Vaječná omeleta a la Brillat Savarin
Barevné jablečné řezy
Smradlavoučká topinka
Výborná holandská omáčka ala svíčková
Karamelové řezy s mandlemi
Kuře v sýrovém těstíčku
Krémová kapustovo-sýrová polévka
Svatomartinská husa
Dresing z kysané smetany
Marinované řecké kuře
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki