Do mléka dáme bobtnat želatinu a zahřejeme na 60 °C. Dno formy vyložíme piškoty a pokropíme šťávou z kompotu. Tvaroh smícháme s pomazánkovým máslem, cukrem a pomalu vléváme mléko se želatinou a promícháme do hladka. Na piškoty ve formě dáme ovoce, přelijeme tvarohovou hmotou, opět dáme piškoty, ovoce a hmotu. Dáme ztuhnout.
Dort je opravdu moc dobrý, jen teda nevím, jak do něj dostat dva balíčky piškotů. Já jsem spotřebovala tak půl balíčku a měla jsem vrstev přesně podle receptu.
michaela
|23. 7. 2012 17:28
dnes jsem dort vyzkoušela, je jednoduchá příprava a chuťově je skvělý :-)
Michal
|16. 2. 2011 13:07
Misto pomazankoveho masla dejte Mascarpone a je tu super ;-)