• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Tvarohový krémeš
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohový krémeš

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohový krémeš
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček listové těsto
    • 500
      g tvaroh
    • 180
      g moučkový cukr
    • 5
      dl mléko
    • 5
      ks žloutek
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      dl rostlinný olej
    • 2
      lžíce maizena
  • Sníh
    • 5
      ks bílek
    • 5
      lžíce cukr krystal

Postup přípravy receptu

1
Listové těsto dobře rozválíme, dáme na plech a zdvihneme při okrajích. Z tvarohu, moučkového cukru, mléka, žloutků, maizeny, oleje a vanilkového cukru vyšleháme tekutou hmotu, kterou vilijeme na těsto a zarovnáme. Dáme péct do trouby a po upečení nalijeme na horní tvarohovou vrstvu sníh z bílků a cukru. Dáme vychladnout a krájíme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kokosový krémeš

Kokosový krémeš

Jablkový krémeš

Jablkový krémeš

Krémeš od neterky

Krémeš od neterky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kateřina Candrová | 13. 8. 2009 20:55

    Výborné.

  • Zdena z JM | 23. 2. 2007 06:17

    Výborný a jednoduchý moučník.Akorát toho oleje jsem dala do tvarohu asi jen 2 lžíce.Jinak toho tekutého tvarohu se nebojte,po upečení a vychladnutí díky maizeně krásně ztuhne.Se sněhem jsem dala moučník ještě asi na 10 min.do trouby,dokud nezezlátnul.Dávám 1.

  • Jitulka | 2. 6. 2006 17:14

    Tak jsem to riskla a pustila se do toho na vlastní pěst, povedlo se ;o)! Výsledek mě překvapil, je to zase něco jiného a je to vynikající!!!Ubrala jsem mléka i cukru, přišlo mi to už dost tekuté ;o) maizenu jsem vyměnila za vanilkový pudink a tvarohovou směs jsem posypala kompotem z mandarinek a ananasu. Výborné!! Vřele doporučuji ...1

  • Jitulka | 1. 6. 2006 15:34

    Mmmm to musí být dobrota :o) jak velký plech jste použili a na kolik stupňů se peče? Nemám s listovým těstem ještě zkušenosti, děkuji

  • Di | 31. 5. 2006 13:40

    Tučnost tvarohu nerozhoduje, ale měl by být jemný z krabičky.

  • Anonym | 31. 5. 2006 13:04

    Mozem pouzit tvaroh bez tuku, ci radsej hrudkovity? Ada

  • Anonym | 1. 2. 2006 12:39

    Maizena je kukuřičný škrob

  • Pavlinka | 23. 10. 2005 21:31

    teda to je super, kremes delavala moje teta a ja se po nem vzdycky mohla utlouct, jenze ja nemela recept. Hned bych ho vyzkousela, ale nevim, co je maizena, mohla byste mi poradit?

  • Jana z VM | 30. 5. 2005 09:23

    Tak jsem krémeš vyzkoušela. Dělala jsem ho pro diabetika, takže s umělým sladidlem a je moc dobrý !! Do tvarohové náplně jsem zamíchala mražený červený rybíz a sníh jsem dala zapéct. Příště jej zkusím s normálním cukrem, to bude ještě lepší. Dávám 1 !! Díky za recept.

  • Jana z VM | 18. 5. 2005 12:04

    Do prčic, teď jsem nalákaná i já !! Přečetla jsem všechny komentáře a mám hroznou chuť to vyzkoušet! Tento víkend muž mám ale naplánovanou buchtičku s rebarborou, takže až za týden. Už se těším!!

  • Evík | 18. 5. 2005 09:52

    Tak jste mě nalákali,že to dnes vyzkouším.Dám vědět jak to dopadlo.Zdravím.

  • Di | 18. 5. 2005 08:24

    Tento koláč dělám již několik let, máme ho moc rádi. Sníh však dávám skutečně zapéct - cca na 10 minut, aby se zpevnil a napovrchu zezlátl.

  • Jana H. | 19. 2. 2005 19:11

    Sakra paní Věro, proč jste to sem dávala, já se snad upeču. Rodine to chutná víc jak tiramisu po česku a jak co jiné. Na konec je poliju ještě čokoládovou polevou. Stejně mám radost, že jim chutná. Dík.Jana

  • Jana H. | 28. 9. 2004 17:43

    Příště ho zapéct dám, protože sníh trochu " pustil". Ale jinak ,zejména dceři, moc chutnal. Chuťově výborný. Už nezbyl. Zdravím.

  • ANNA Š. | 28. 9. 2004 12:06

    Prosím o sdělení ten bílek s cukrem se už nedává zapéct? Nechá se jen zaschnout a jak dlouho? Děkují.

  • Jana H. | 26. 9. 2004 17:59

    Pro paní Věru. Vynikající, na sníh jsem dala ještě čokoládovou polevu. Nemá chybu. Co znamená "krémeš". Dík.

  • Jana H. | 24. 9. 2004 20:54

    Budu ho péct v neděli po srazu ze zákl.školy po 42letech, tak to snad dopadne dobře. Určitě dám paní Věro vedět.

  • Věra | 23. 9. 2004 09:27

    Znám tento recept je to vynikající. S pudinkem jsem to nezkoušela ale myslím, že se nemůže nic vážného stát a že pudink je plnohodnotná náhrada. Pokud se podaří dejte vědět. Díky

  • Jana H. | 22. 9. 2004 18:13

    Může se dát místo maizeny stejné množství vanilkového pudingu?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Pečení Výjimečný den Posvícení Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr krystal Listové těsto Maizena Mléko Moučkový cukr Rostlinný olej Tvaroh Vanilkový cukr Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ďábelská pomazánka na topinky

Ďábelská pomazánka na topinky

Australská čokoládová buchta z červené řepy

Australská čokoládová buchta z…

Salátový prívarok II.

Salátový prívarok II.

Nanukové Řezy podle babičky Marušky

Nanukové Řezy podle babičky Marušky

Kvasnicová polévka se zeleninou

Kvasnicová polévka se zeleninou

Kořeněné špízy s pórkem

Kořeněné špízy s pórkem

Kuřecí maso na houbách se smetanou

Kuřecí maso na houbách se smetanou

Masové kostky (nudličky) v paprikovo-smetanové omáčce "Paprikáš"

Masové kostky (nudličky) v paprikovo…

Bylinkové kuřecí řízky na zelenině

Bylinkové kuřecí řízky na zelenině

Doporučujeme

50 minut
Ostré řízky z krkovice

Ostré řízky z krkovice

10 minut
Krémová dýňová polévka dle časopisu F.O.O.D.

Krémová dýňová polévka dle časopisu F…

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

10 minut
Vejmrda

Vejmrda

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

69
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
25
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
19
Jablkový koláč s drobenkou
Jablkový koláč s…
16
Ostré řízky z krkovice
Ostré řízky z krkovice

Zajímavé články

Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub, které možná dělávala i vaše babička
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub,…
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do luxusních hotelových restaurací i k Pohlreichovi
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do…
Houby s octem: 3 vynikající recepty, jak si uchovat hříbky a další poklady z lesa na zimu
Houby s octem: 3 vynikající recepty, jak si…
Velký houbový speciál: Vše, co potřebujete vědět o houbách + nejlepší recepty z hub
Velký houbový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
AHA.cz Bouček o nabídce z politické scény: Z rozhodnutí Libora vám spadne brada

Bouček o nabídce z politické scény: Z rozhodnutí Libora vám spadne brada

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Komu hrozí zranění a koho dožene práce?

Horoskop na další týden: Komu hrozí zranění a koho dožene práce?

Ženy.cz Ženy, nebojte se říct ne. Kde končí flirt a začíná obtěžování?

Ženy, nebojte se říct ne. Kde končí flirt a začíná obtěžování?

Blesk.cz Zemřel DJ Tráva (†60), legenda elektronické taneční hudby

Zemřel DJ Tráva (†60), legenda elektronické taneční hudby

SportRevue.cz 45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy Velký horoskop financí na říjen: Býci budou muset šetřit, Váhy čekají peněžní ztráty

Velký horoskop financí na říjen: Býci budou muset šetřit, Váhy čekají peněžní ztráty

  • Recepty.cz
  • Tvarohový krémeš
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact