• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Tvarohové řezy po sté
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohové řezy po sté

autor: Ivana Samcová
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohové řezy po sté
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto:
    • 160
      g hladká mouka
    • 0,50
      balíček prášek do pečiva
    • 100
      g tuk
    • 50
      g moučkový cukr
    • sůl
    • vanilkový cukr
    • citronová kůra
    • 1
      ks žloutek
  • Piškotové těsto:
    • 3
      ks vejce
    • 150
      g moučkový cukr
    • citronová kůra
    • 120
      g polohrubá mouka
  • Tvarohová náplň:
    • 250
      g tvaroh
    • citronová kůra
    • 100
      g moučkový cukr
    • 1
      ks bílek
    • pikantní marmeláda
    • 50
      g ořechy (na posypání)

Postup přípravy receptu

1
Připravíme 1. těsto smícháním všech uvedených surovin. Těsto rozválíme a na vymazaném a vysypaném plechu předpečeme. Na předpečené těsto natřeme marmeládu (nešetřím). Opatrně rozetřeme tvarohovou náplň, na ni pak piškotové těsto a na závěr posypeme umletými ořechy ( já ráda vlašskými). Dáme dopéci.
2
Tvarohová náplň: tvaroh, cukr a trochu citr. kůry umícháme a na závěr zlehka přimícháme do tuha ušlehaný sníh.
3
Piškotové těsto: žloutky s cukrem vymícháme do pěny, přidáme trochu citr. kůry, mouku a tuhý sníh z bílků. Vše spolu zlehka promícháme.
4
Peču na větším "dušáku - bábovce", prostě na nějakém malém plechu. Těsto předpékám při 200 °C, při dopékání tak 170 °C.
5
Vím, že tu jsou podobné tvarohové řezy, ale tyto mají trošku jiné složení, proto jsem je sem napsala.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohové řezy sypané

Tvarohové řezy sypané

Tvarohové řezy trojbarevné

Tvarohové řezy trojbarevné

Tvarohové řezy

Tvarohové řezy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • rebelka | 20. 11. 2007 12:21

    Právě jsem vložila do trouby,poreferuji jak chutnalo až se sní,děkuji za recept

  • Gábina H | 11. 10. 2007 14:43

    Díky, vyzkouším, tvaroh máme všichni rádi

  • Ivana Samcová | 11. 10. 2007 10:39

    Gábino, to je můj kámen úrazu, předpékám jen od oka. Pekla jsem při 200°C a až okraje zrůžoví /buchta je na dotyk měkká/. Bylo to za chvilku. Vyndám, opatrně navrstvím další a pak dopékám při 170°C /max./. Ivana

  • Gábina H | 11. 10. 2007 09:38

    Jak dlouho se těsto předpéká?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Svačina Pečení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Citronová kůra Hladká mouka Moučkový cukr Ořechy Pikantní marmeláda Polohrubá mouka Prášek do pečiva Sůl Tuk Tvaroh Vanilkový cukr Vejce Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Crème Brûlée

Crème Brûlée

Jarní salát - vitamínová bomba

Jarní salát - vitamínová bomba

Kokosky jako z cukrárny

Kokosky jako z cukrárny

Vepřové koleno na černém pivě

Vepřové koleno na černém pivě

Mramorová bábovka II.

Mramorová bábovka II.

Německý bramborový salát

Německý bramborový salát

Blesková česnečka s uzeným masem

Blesková česnečka s uzeným masem

Jednoduchá masová směs (nejen) se zelím

Jednoduchá masová směs (nejen) se…

Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

90
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami
74
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty
50
Kokosový dort s ovocem
Kokosový dort s ovocem
32
Klasické lečo
Klasické lečo
27
Guláš (nejen) s hráškem
Guláš (nejen) s hráškem

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Zesnulý herec Jiří Krampol (†87): Stihl natočit vlastní smrt!

Zesnulý herec Jiří Krampol (†87): Stihl natočit vlastní smrt!

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Tvarohové řezy po sté
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact