• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Tvarohové řezy
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohové řezy

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 37
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohové řezy
Tvarohové řezy
Tvarohové řezy
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 150
      g hera
    • 150
      g hladká mouka
    • 150
      g polohrubá mouka
    • 100
      g cukr
    • 1
      ks vejce
    • prášek do pečiva 1/2 balíčku
  • Náplň
    • 50
      g máslo
    • 150
      g cukr
    • 2
      ks vejce
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 2
      ks tvaroh
    • 0,50
      l mléko 1/2 l
    • 1
      ks vanilkový pudink

Postup přípravy receptu

1
Nejdříve si připravíme nádivku: máslo, cukr, 2 vejce utřeme do pěny. V trošce mléka rozmícháme pudink a vanilkový cukr, ve zbytku mléka rozmícháme tvaroh, přilijeme pudink a vmícháme utřenou hmotu.
2
Pak zpracujeme těsto, vyválíme a na plechu zvedneme kraje asi na 2 cm. Sem tam poklademe libovolné ovoce i kompotované a nalijeme připravenou nádivku. Pečeme asi 3/4 hodiny v mírné troubě. Je to sice složitější, ale je to pochoutka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohové řezy sypané

Tvarohové řezy sypané

Tvarohové řezy trojbarevné

Tvarohové řezy trojbarevné

Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"

Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • KV
    KV | 23. 6. 2018 12:09

    Na přípravu úplně jednoduchý, chuťově božský. Pokud stačí pořádně vychladnout, skvělá chuť se ještě znásobí. Peču opakovaně.

  • zdenka | 21. 2. 2016 18:36

    Tak jsem včera vyzkoušela - dávám za 1. Nepeču moc často, ale toto se povedlo. Chuťově výborné. Dala jsem jeden tvaroh klasický a jeden odtučněný ,řidší. Dala jsem podle zdejších rad trochu méně mléka, i tak byla nádivka dost řídká - ale opravdu krásně ztuhne. Rovněž doporučuji menší plech, dala jsem 2 vanilkové cukry , kompotované broskve. Pekla jsem na 170 asi hodinu , měla jsem řez trošku vyšší než na obrázku (menší plech) ale tak jsem to chtěla. Příště dělám s kiwi. Pokud se vše povede, po vychladnutí a pár hodin odležení nemá chybu.

  • Béťa | 25. 2. 2014 20:31

    Bože to byla ale dobrota,před malou chvílí sem to dopekla :-)

  • klára pešinová | 2. 11. 2013 17:17

    na to že mi je 12 let a peču vše co se dá tento nám moc chutnal....doporučuji všem vyzkoušet a moc prosím od autora tohoto receptu ještě něco přidat za recept děkuji

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 16. 3. 2012 23:51

    Taky jsme vyzkoušely, s čerstvými mandarinkami, chuťově moc dobré. Dělala jsem přesně podle návodu, těsto se nedrobilo, ale dalo trochu práce ho zpracovat a rozválet na plechu. Jinak plech jsem měla malý a myslím, že to bylo optimální. Pekla jsem na 170 a bylo hotovo za 35 minut. Všem chutnalo ;-)

  • recepty73
    recepty73 | 16. 1. 2012 19:17

    ...obrázek nevidím, ale přidám ho ;-)

  • Jana Popelová | 28. 10. 2008 18:22

    Zaujal mě obrázek u tohoto receptu, měla jsem doma nadbytek odtučněného tvarohu, tak jsem se do toho pustila. Opravdu moc dobré. Doporučuji všem vyzkoušet.

  • Slávka Loderová | 17. 9. 2008 15:11

    Vynikajúci. Dakujem za recept. Dávam 1.

  • Radka Křížová | 14. 8. 2008 09:58

    na jakém plechu pečete? já jsem pekla na velkém a řezy byly hodně nízké a tím pádem i dost vysušené. Jinak jsou chuťově moc dobré,ale pro příště asi na menším plechu...

  • Lol@ | 29. 9. 2007 17:23

    Pekla sem na 140 asi hodinu a čtvrt.Kraje přepečené (ale ne spálené) a uprostřed takové nedopečené.Chuťově je výborný,ale na kousky se mi nepodařilo jej nakrájet.Prostě buchta na lžičku,kterou už asi péct nebudu:((((

  • Baruška Bartošová | 14. 7. 2007 07:12

    Včera jsem vyzkoušela a všem moc chutnala, náplň byla zprvu moc řídká a bála jsem se, že už taková zůstane, ale nakonec krásně ztuhla, všichni si moc pochutnali, dávám za 1

  • Danila | 27. 10. 2006 10:53

    Dnes jsem dělala řezy.Těsto bylo moc drobivé,přidala jsem tam vejce.Zatím je to v troubě,tak uvidím.

  • Zdena z JM | 14. 8. 2006 06:34

    Celkem dobrý,ale těsto se dost drobilo.Pekla jej dcera,tak nevím,možná udělala někde chybu.Příště bych tvaroh trochu víc osladila.

  • Markéta | 9. 4. 2006 14:51

    Aleno, ten pudink se přidává nevařený. Mám také vyzkoušeno, že postup při přípravě náplně je možno zjednodušit - máslo rozpustit, výkonným mixérem rozmixovat s tvarohy,pudinkovým práškem, cukrem, vejci a trochou mléka. Když je hmota krémová, přilít zbylé mléko a domixovat dohladka. Je to otázka chviličky.

  • Alena Slámová | 24. 3. 2006 11:11

    Prosím Vá, můžete mi napsat, jestli se do těch řezů dává pudink vařený a nebo,jak jsem pochopila já, se rozmíchaný pudink v mléce bez bez uvaření nalije do rozmíchaného tvarohu? Předem díky za odpověď.

  • eva | 4. 1. 2006 09:19

    Super recept! Báječné na tomto receptu je, že se dá pokaždé udělat jinak...jiné ovoce a podle mě i jiný puding - mám v plánu vyzkoušet různé kombinace. Ale taky to nemůžu dělat moc často, jinak bych už byla jako koule:-)) Všíchni, co ochutnali, byli taky nadšení...

  • Lenik D. | 21. 11. 2005 11:29

    Opravdu se po těchto řezech zaprášilo.Udělala jsem ji pro kamarády na kolaudační oslavu a během 15 minut byl plech pryč.Dávám taky jedničku.

  • Anonym | 17. 11. 2005 18:36

    Obměna tohoto koláče je již na těchto stránkách několikrát

  • Janinka | 17. 11. 2005 10:45

    Výborné, rychlé, přidala jsem pár mražených jahod a je to jedna velká lahoda! Do vaničkového tvarohu toho mléka stačí asi opravdu méně (Markétko díky za radu!). Dávám jedničku!

  • Lenka S | 28. 8. 2005 13:44

    Tak tohle asi už nemůžu dělat, protože bych se brzy neunesla. To je totiž tak dobré, že ho nemůžu nejíst, pokud je v dohledu. Naštěstí chutná i ostatním, takže ho na mě zas tak moc nezbude. Vřele doporučuju všem! Je dobrý i bez ovoce, výborné to bylo s nastrouhanými jablky.

  • Markéta | 2. 7. 2005 16:43

    Také bych ráda poděkovala za recept. Zákusek je výborný! Neměla jsem kostkový tvaroh, tak jsem použila vaničkový a ubrala 100 ml mléka.Trochu jsem se obávala, že náplň neztuhne, ale zbytečně. Náplň má krásně jemnou konzistenci a výtečnou chuť - v kombinaci s třešněmi balada! Děti se po zákusku mohou "utlouct" :-))

  • Jana Tichá | 11. 6. 2005 21:41

    Díky za tenhle recept! Hledala jsem řezy s tvarohem, do kterého bych mohla dát kompotované ovoce - a to je přesně ono. Jen jsem neměla heru a vanilkový puding. Dala jsem máslo a jahodový puding a jahody ze 2 kompotů. Nakonec jsem vychladlý pocukrovala. Nádherně sladěná barva, vynikající chuť - za 1!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Snídaně Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hera Hladká mouka Máslo Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Tvaroh Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Listové taštičky plněné mletým masem

Listové taštičky plněné mletým masem

Avokádová pasta

Avokádová pasta

Alfédovy panenky

Alfédovy panenky

Pikantní škvarková pomazánka

Pikantní škvarková pomazánka

Mandle pražené v troubě

Mandle pražené v troubě

Medovo-mléčné kuličky

Medovo-mléčné kuličky

"Sloppy Joes" - zapečený sendvič

"Sloppy Joes" - zapečený sendvič

Základní těsto na koblihy

Základní těsto na koblihy

Okurkovo-špenátové smoothie

Okurkovo-špenátové smoothie

Doporučujeme

25 minut
Houbová frittata s rajčaty

Houbová frittata s rajčaty

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

48
Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
Gurmánské pečené vepřové…
42
Fajnový mix na topinky a do salátů
Fajnový mix na topinky a…
36
Fazolový salát se zeleninou - zdravě a chutně
Fazolový salát se…
30
Cizrna na paprice se smetanou
Cizrna na paprice se…
18
Hermelínové karbanátky s mletým masem
Hermelínové karbanátky s…

Zajímavé články

Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
AHA.cz Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Dana Morávková: Vypekl ji manžel!

Dana Morávková: Vypekl ji manžel!

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Další doporučené recepty:

Tvarohové placky
Tvarohové placky
Tvarohové ravioli se strouhankou
Tvarohové ravioli se strouhankou
Tvarohové rohlíčky II.
Tvarohové rohlíčky II.
Tvarohové řezy á la Klaus neboli Klausák
Tvarohové řezy á la Klaus neboli Klausák
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy sypané
Tvarohové řezy sypané
  • Recepty.cz
  • Tvarohové řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact