• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Tvarohové celeráky
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohové celeráky

autor: MartinV
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohové celeráky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g tvaroh
    • 100
      ml mléko
    • 2
      ks vejce
    • 3
      lžíce hladká mouka hladká mouka pohanková
    • 0,50
      lžička sůl
    • 0,50
      lžička kari
    • 0,50
      ks celer nakrájený na kostičky
    • pórek
    • 1
      ks červená cibule nakrájená na drobno
    • 2
      lžíce petrželka
    • 1
      lžíce pikantní hořčice
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

1
Rozmixujeme tvaroh, mléko nebo vodu, vejce, mouku, sůl a kari na hustší těsto.
2
Cibuli a celer nakrájíme na kostičky, pórek na kolečka a vmícháme.
3
Nasekáme petrželovou nať, tuhé stonky také přidáme do těsta.
4
Na troše oleje smažíme velkou placku (jako bramborák).
5
Hůře se obrací, v těstu skoro není mouka, ale jde to. Hotovou placku namažeme hořčicí nebo česnekovou pastou, posypeme zbylou petrželovou natí a jíme za tepla.
6
Varianta: placku natřeme krémem z jogurtu, nivy, bazalky nebo petrželky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohové řezy s mákem

Tvarohové řezy s mákem

Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"

Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"

Tvarohové brambory - zapečené

Tvarohové brambory - zapečené

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • pepiny | 25. 3. 2011 14:36

    Můžu se Vás prosím zeptat jaký tvaroh do toho je třeba..?? Děkuji...recept vypadá úžasně, tak nechci nic pokazit... :-\

  • Martin Sedláček | 29. 8. 2009 14:59

    Dnes jsem měl k obědu a výborné. Mazal jsme si to pastou z jogurtu, zbytku balkánského sýra, celerovou natí. Opravdu to nemělo chybu.

  • Kuchařka on-line | 14. 2. 2007 14:16

    Psala jsem vám e-mail, ale asi se někde ztratil :-(

  • MartinV | 14. 2. 2007 13:39

    OK, nebyl jsem si jistý zda dorazilo ...

  • Kuchařka on-line | 14. 2. 2007 12:20

    Foto bude doplněno později.

  • MartinV | 14. 2. 2007 09:36

    Zasílal jsem s receptem obrázek, prosím o vložení - děkuji.

  • MartinV | 12. 2. 2007 13:33

    Bio hořčice z Probio.cz; ostřejší, s křenem, vinným octem a s celými hořčičnými semínky. Ale můžete to namáznout čímkoliv podle chuti nebo nechat jen s natí.

  • Věra | 12. 2. 2007 13:32

    Vikingská hořčice je přichucená medovinou a zázvorem a prodává se v bio potravinách

  • Jaroslava Oumarová | 12. 2. 2007 13:14

    Martine, prosím, co je vikingská hořčice?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zelenina
Pokrmy Ze zeleniny Večeře Smažení Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Červená cibule Hladká mouka Kari Mléko Olej Petrželka Pikantní hořčice Pórek Sůl Tvaroh Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Čaj ze sušených šípků

Čaj ze sušených šípků

Zapečené brambory se smetanou

Zapečené brambory se smetanou

Červené zelí II.

Červené zelí II.

Marináda na steaky

Marináda na steaky

Jogurtové řezy II.

Jogurtové řezy II.

Piškotová roláda podle Lidušky

Piškotová roláda podle Lidušky

Kuřecí guláš na černém pivu s knedlíkem

Kuřecí guláš na černém pivu s…

Bylinkové (nejen) hovězí maso na houbách

Bylinkové (nejen) hovězí maso na…

Vynikající Cookies

Vynikající Cookies

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

50 minut
Šakšuka v praprikách

Šakšuka v praprikách

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

63
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
63
Cizrnové ragú s rýží
Cizrnové ragú s rýží
47
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
45
Rajčatová polévka & sýrové minisendviče
Rajčatová polévka &…
34
Žampionová smaženice
Žampionová smaženice

Zajímavé články

Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich místo kečupu výbornou omáčku nejen na těstoviny
Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich…
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové ho zvládnete jedna báseň
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové…
Zažijte hvězdy F.O.O.D. pikniku
Zažijte hvězdy F.O.O.D. pikniku
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
AHA.cz Kate vyděsila svým vzhledem: NEMOC SE VRÁTILA

Kate vyděsila svým vzhledem: NEMOC SE VRÁTILA

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co jí naopak lichotí?

Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co jí naopak lichotí?

Ženy.cz 7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

Blesk.cz První zpověď dcery Jirešové Sofie: Nejdřív čtvrt roku na psychiatrii a… Teď tančí u tyče!

První zpověď dcery Jirešové Sofie: Nejdřív čtvrt roku na psychiatrii a… Teď tančí u tyče!

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Další doporučené recepty:

Tvarohová zmrzlina s ostružinami
Tvarohová zmrzlina s ostružinami
Tvarohové bábovičky s bazalkovým cukrem
Tvarohové bábovičky s bazalkovým cukrem
Tvarohové brambory - zapečené
Tvarohové brambory - zapečené
Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA
Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA
Tvarohové karbanátky
Tvarohové karbanátky
Tvarohové karbanátky II.
Tvarohové karbanátky II.
  • Recepty.cz
  • Tvarohové celeráky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact