• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Tvarohová pochoutka
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohová pochoutka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohová pochoutka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Korpus
    • 5
      ks vejce
    • 6
      lžíce polohrubá mouka
    • 5
      lžíce cukr krupice
    • 4
      lžíce rostlinný olej
  • Pudink
    • 300
      ml mléko
    • 1
      balení vanilkový pudink
    • 3
      lžíce cukr krupice
  • Tvarohová vrstva
    • 250
      g tvaroh
    • 250
      ml šlehačka
    • 1
      balení vanilkový cukr
    • 2
      lžíce moučkový cukr

Postup přípravy receptu

1
Celá vejce ušleháme s cukrem do husté pěny, vmícháme mouku a olej. Hmotu nalijeme do vymazaného pekáče a pečeme.
2
Prochladlý korpus potřeme uvařeným pudinkem. Vrchní vrstvu připravíme z pevně ušlehané šlehačky, cukru a tvarohu.
3
Povrch můžeme posypat kakaem nebo strouhanou čokoládou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ďáblova pochoutka

Ďáblova pochoutka

Dýňová pochoutka

Dýňová pochoutka

Mrkvová pochoutka

Mrkvová pochoutka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lucka | 24. 5. 2012 14:25

    Tak zrovna jsem potřela korpus (dortový forma) pudinkem. Co se týče těsta vypadá velmi dobře, raději jsem do něj přidala malinko přášku do pečiva, sotva čtvrt sáčku. Krásně nabylo a vypadá velmi nadýchaně. Doufám, že celkový výsledek bude také chuťově výborný :)

  • Stonozka | 24. 10. 2011 17:36

    Upekla jsem a je to šmakující proto 1 :-[

  • Stonozka | 24. 10. 2011 16:46

    Zrovna peču vypadá to dobře! :-D

  • Barbara Folbrechtová | 17. 3. 2009 23:08

    Těsto je opravdu tenoučké (to jsem to udělala z dvojité dávky, protože máme supervelký plech). Není chyba v receptu, že by z něj vypadl prášek do pečiva? Korpus navíc chutná dost jako omeleta. Puding po něm klouže a nedrží na něm. Dá se to jíst, ale nijak mě to nezaujalo a podruhé to rozhodně dělat nebudu :-(

  • Jana Tomčíková | 22. 2. 2007 16:40

    Pekla jsem ve velkém pekáči a těsto bylo opravdu dost tenké(upečené něco málo přes 1 cm), ale krájelo se to velmi dobře.Povrch jsem posypala nastrouhanou čokoládou na vaření.Příště bych to asi zkusila upéct v dortové formě.Jinak dětem chutnalo a mně taky, takže za jedna.

  • Jana Remková | 22. 2. 2007 15:54

    Nevím,jestli se žloutky neměly šlehat zvlášť a bílky zvlášť.Těsto je příliš tenké jako na roládu.Výsledný efekt, špatně se krájí. Ikdyž je velmi dobrý.Nebo příště použít menší pekáč.

  • Daniela O. | 20. 2. 2007 16:52

    Delam neco podobneho,ale v opacnem poradi.Na korpus davam tvarohovy krem,do ktereho pridavam kompotovane ovoce(broskve,merunky,jahody-jak kdo ma rad). Vzdy jenom jeden druh. Ze zbyle ovocne stavy pripravim pudink. Na 1/2 litru jeden sacek,vetsinou je potreba dvojita davka.Kdyz je stavy malo,lze naredit vodou a dochutit ovocnym syrupem. Vytvori se nam zelatina,kterou je mozno podle chuti prisladit,ale neni to nutne. Nazaver preliji tvatohovy krem a necham ztuhnout. Je to opravdu TVAROHOVA POCHOUTKA.

  • Jana Tomčíková | 20. 2. 2007 11:35

    Vypadá to dobře, bude množství stačit na velký pekáč?

  • Jana | 20. 2. 2007 10:01

    Musím potvrdit, že je to opravdu výborný moučník. Pudink jsem nechala vychladnout a tvarohová vrstva se dobře mazala. Výborný.

  • Jana | 18. 2. 2007 13:55

    ten pudink je z tří deci mléka a jednoho pudinku,proč by se to mělo špatně natírat?ten pudink bude dost tuhý a počkala bych až schladne,pak to půjde dobře.Už to jdu dělat,kašlu na dietu,mňam.

  • Jaroslava Oumarová | 16. 2. 2007 14:04

    Proč špatně? Pudink je, jak předpokládám, ztuhlý a na něj se krém natře snadno:-)

  • Anonym | 16. 2. 2007 13:57

    To se musí špatně dělat ta tvarohová vrstva na pudink, ne?

  • Airan | 16. 2. 2007 12:03

    Tak tohle vypada desne jedle:-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Svačina Pečení Vaření Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Rostlinný olej Šlehačka Tvaroh Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mramorová bábovka

Mramorová bábovka

Mexická omáčka

Mexická omáčka

Třešňový džem s rybízem

Třešňový džem s rybízem

Dort Raffaelo

Dort Raffaelo

Vynikající pomazánka z nivy

Vynikající pomazánka z nivy

Domací houstičky

Domací houstičky

Pomerančový džem (marmeláda)

Pomerančový džem (marmeláda)

Světlý piškotový korpus

Světlý piškotový korpus

Fenyklová polévka

Fenyklová polévka

Doporučujeme

60 minut
Chilli con carne

Chilli con carne

75 minut
Klasická gulášová polévka

Klasická gulášová polévka

40 minut
Marry Me Chicken

Marry Me Chicken

50 minut
Nejjednodušší jablečný koláč

Nejjednodušší jablečný koláč

90 minut
Perníčky

Perníčky

60 minut
Pomazánka z pečeného česneku

Pomazánka z pečeného česneku

30 minut
Teplý salát z restované panenky

Teplý salát z restované panenky

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

25
Fazole v rajské omáčce s paprikou
Fazole v rajské omáčce s…
22
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Kulaté kynuté knedlíky -…
20
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
15
Koprová omáčka
Koprová omáčka
12
Nejjednodušší jablečný koláč
Nejjednodušší jablečný…

Zajímavé články

Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené tipy a trik, jak udělat z kyselých plodů sladké
Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené…
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam vyrazit na svařák, trdelník a další dobroty?
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam…
Trápí vás úzkosti? Těchto 10 potravin vám od nich uleví
Trápí vás úzkosti? Těchto 10 potravin vám od nich…
Naučte se jíst hygge: Zkuste severský recept, díky kterému budete v pohodě i během ponurých dnů
Naučte se jíst hygge: Zkuste severský recept,…
Od pondělí do pátku: Rychlé a zdravé večeře z plechu
Od pondělí do pátku: Rychlé a zdravé večeře z…
AHA.cz Lela Vémola se ztrácí před očima: Rozvod na spadnutí

Lela Vémola se ztrácí před očima: Rozvod na spadnutí

Mimibazar Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Oslňte na večírku i s omezeným rozpočtem! Výběr šatů do 600 Kč, které se hodí i na Vánoce a Silvestra

Oslňte na večírku i s omezeným rozpočtem! Výběr šatů do 600 Kč, které se hodí i na Vánoce a Silvestra

Ženy.cz Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Blesk.cz Leoš Mareš o stavu Hezuckého: V pátek domů ze špitálu?

Leoš Mareš o stavu Hezuckého: V pátek domů ze špitálu?

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu, která patří mezi největší zbabělce. Kdo se bojí nejvíce?

Znamení zvěrokruhu, která patří mezi největší zbabělce. Kdo se bojí nejvíce?

  • Recepty.cz
  • Tvarohová pochoutka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact