• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Tvarohová nádivka do koláčů a buchet
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohová nádivka do koláčů a buchet

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 9
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohová nádivka do koláčů a buchet
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      kostka měkký tvaroh 500 g
    • mléko
    • 1
      balíček vanilkový pudink
    • 2
      balíček vanilkový cukr
    • 2
      lžička citronová šťáva

Postup přípravy receptu

1
Uvaříme klasický pudink z mléka, přidáme vanilkový cukr. Pokud máte rádi sladší, můžete přidat ještě další cukr. Necháme ho vychladit. Pak si dáme do misky tvaroh, citronovou šťávu a po lžících přidáváme pudink a šleháme. Budete mít asi 1 kg náplně. Pokud potřebujete méně náplně, dělejte z polovičního množství nebo spotřebujte přímo, chutná jako pribiňák.
2
Tato náplň má tu výhodu, že neteče a tak koláče můžete zdobit cukrářskou zdobičkou. Ale nedoporučuji dělat jí den předem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do buchet, koláčů nebo závinů

„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…

Švestkový rozvar (marmeláda) na koláče, vdolky, do buchet...

Švestkový rozvar (marmeláda) na…

Náplně do buchet

Náplně do buchet

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marie Svobodová | 1. 2. 2008 12:06

    Vařený pudink do tvarohu nepoužívám (vyzkouším), ale pokud mám tvaroh řídký zahušťuji pudink. práškem bez vaření. Také do tvarohové nápně přidávám, na radu už velmi staré paní , oloupané a nastrouhané jablko. Náplń je šťavnatá a získá na chuti.

  • milena kubikova | 17. 11. 2007 08:30

    napln je skvela, uz nerobim inak.

  • Jitka B. | 24. 10. 2007 11:58

    Dělám téměř totožnou náplň, je opravdu výborná, dooporučuji.

  • Hela - | 22. 10. 2007 17:32

    Renčo, opravdu byste do tvarohu s pudinkem přidala brambory? A proč? Pudinkem se tvaroh nastaví, neteče, koláče můžete nastříkat zdobičkou a špičky drží, nepotřebujete vejce atd.Říkáte,že je toho s bramborami víc? Myslím, že půl kg tvarohu a 250 g bramborů je je 750 g. Navíc, říkáte klasika... Řekla bych, že klasika je tvaroh, vejce, cukr, maximálně pudinkový prášek do tvarohu.

  • Renča šimi | 19. 10. 2007 23:24

    ..hmm klasika, jen bych do tvarohu přidala asi 250g vařených ( nesolených) brambor, drží pak lépe tvar, neroztéká se a hlavně je toho víc a na chuti to nikdo nepozná :o))))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Nepečené Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová šťáva Měkký tvaroh Mléko Vanilkový cukr Vanilkový pudink
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Muffiny banánovo čokoládové

Muffiny banánovo čokoládové

Linecké košíčky s jahodami

Linecké košíčky s jahodami

Avokádový krém

Avokádový krém

Jablíčka v županu II.

Jablíčka v županu II.

Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím masem

Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…

Pečené sladké brambory s řepou

Pečené sladké brambory s řepou

Izraelský hummus

Izraelský hummus

Domácí ovocná limonáda

Domácí ovocná limonáda

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s ořechy - hrnková buchta podle Lidky

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…

Doporučujeme

35 minut
Masové kuličky s pečenou dýní a petrželovým pyré

Masové kuličky s pečenou dýní a…

50 minut
Dršťková z bedel

Dršťková z bedel

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

45 minut
Nakládané houbičky

Nakládané houbičky

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

105
Vepřová líčka na červeném víně s bramborovými noky
Vepřová líčka na…
92
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Kuře ve smetanové omáčce…
53
Chili con carne
Chili con carne
36
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
35
Bezpřílohové pečené plněné papriky v rajské omáčce
Bezpřílohové pečené…

Zajímavé články

Nepřekonatelný dýňový krém: Uvařte si skvělou polévku podle známé foodblogerky
Nepřekonatelný dýňový krém: Uvařte si skvělou…
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty, které se dědí po generace
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty,…
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte sladký recept ze starých krajových kuchařek
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte…
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob, jak zužitkovat úrodu jablek
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob,…
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
AHA.cz Mladý Polívka v seriálu Bratři a sestry: Neskutečná podoba s otcem

Mladý Polívka v seriálu Bratři a sestry: Neskutečná podoba s otcem

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Pamela Anderson překvapila novým účesem! Vynesla hit letošního podzimu

Pamela Anderson překvapila novým účesem! Vynesla hit letošního podzimu

Ženy.cz Po ránu mluvit prostě nebudu!

Po ránu mluvit prostě nebudu!

Blesk.cz Zrádci 2: Program, účastníci, pravidla a kde sledovat živě?

Zrádci 2: Program, účastníci, pravidla a kde sledovat živě?

SportRevue.cz FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Velký horoskop lásky na říjen: Kdo ustojí krizi, kdo otěhotní a na koho čeká osudový vztah?

Velký horoskop lásky na říjen: Kdo ustojí krizi, kdo otěhotní a na koho čeká osudový vztah?

  • Recepty.cz
  • Tvarohová nádivka do koláčů a buchet
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact