• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Trojí sladká ovesná kaše
Napište svůj komentář k receptu

Trojí sladká ovesná kaše

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
2.3
hodnotilo: 7
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
4fotografie
Nahrát fotku
 

Ovesná kaše je velmi oblíbenou sladkou snídaní, která opravdu zasytí a dodá potřebnou energii do celého dne. Její předností je kromě snadné přípravy, také jednoduchá variabilita. Je libo kakaovou, ovocnou či vanilkovou? Připravte si trojí ovesnou kaši podle receptu časopisu F.O.O.D.

Proč je potřeba obilninové kaše doplňovat bílkovinami?

Suroviny

4 porce
    • 100
      g ovesné vločky jemné
    • 4
      lžička chia semínka
    • 250
      ml horká voda
    • 250
      ml mléko
    • 1
      lžička sirup agávový
  • Na dochucení
    • 2
      lžička kakao holandské
    • 1
      hrst ovoce bobulové
    • 0,50
      ks vanilkový lusk
  • Na dokončení
    • 3
      lžíce arašídové máslo vrchovaté
    • ořechy a mandle, nasekané
    • čokoláda kousky
    • ovoce bobulové

Postup přípravy receptu

1
Vločky a chia semínka dejte do kastrůlku, zalijte vodou a mlékem, přidejte sirup a nechte asi 30 minut nasáknout. Promíchejte, přiveďte k varu a na mírném plameni povařte, dokud kaše nezhoustne, ale stále bude stékat z vařečky.
2
Kaši rozdělte do misek či sklenek, každou porci postupně ochuťte kakaem, rozmačkaným ovocem a vanilkou.

RADA: Zmrazené drobné ovoce

3
Nahoru vždy přidejte poctivou lžíci arašídového másla a sklenky uložte do ledničky. Ráno už jen sklenky ozdobte nasekanými ořechy a mandlemi, kousky čokolády nebo ovocem a vychutnejte si svou porci.

RADA: Arašídové máslo

4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ovesná kaše s jablky a skořicí

Ovesná kaše s jablky a skořicí

Ovesná kaše s vanilkou, mandlemi a javorovým sirupem

Ovesná kaše s vanilkou, mandlemi a…

Jahodová ovesná kaše

Jahodová ovesná kaše

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny FOOD
Vaření Chlazení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Arašídové máslo Chia semínka Čokoláda Horká voda Kakao Mléko Ořechy Ovesné vločky Ovoce Sirup Vanilkový lusk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Italská kuchyně- předkrmy - salát Caprese

Italská kuchyně- předkrmy - salát…

Halušky podle Daniely

Halušky podle Daniely

Ořechovo-kávové řezy

Ořechovo-kávové řezy

Cuketovo-čokoládový koláč

Cuketovo-čokoládový koláč

Anglické těstoviny se špenátem a sýrem

Anglické těstoviny se špenátem a sýrem

Telecí líčka na víně

Telecí líčka na víně

Pikantní pirohy s kuřecím a slaninou

Pikantní pirohy s kuřecím a slaninou

Smetanové tvarůžky (syrečky)

Smetanové tvarůžky (syrečky)

Výborné müsli - tyčinky

Výborné müsli - tyčinky

Doporučujeme

30 minut
Rybí karbanátky s bylinkovými bramborami

Rybí karbanátky s bylinkovými…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

159
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
97
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
89
Citronovo-kuřecí polévka
Citronovo-kuřecí polévka
60
Marinovaný losos s pečeným bramborem a koprovým dipem
Marinovaný losos s…
43
Květák s těstovinami ala mozeček
Květák s těstovinami ala…

Zajímavé články

Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od polévky až po šťavnatý koláč
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od…
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
AHA.cz Kordula Stropnická to rozjela u bazénu: Co na tohle řekne Žilková?

Kordula Stropnická to rozjela u bazénu: Co na tohle řekne Žilková?

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Ženy.cz Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Blesk.cz Mariana Prachařová se chlubí: Nová hříva!

Mariana Prachařová se chlubí: Nová hříva!

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Pijavice, vůdkyně, hasička konfliktů… Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Pijavice, vůdkyně, hasička konfliktů… Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Další doporučené recepty:

Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"
Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"
Trojbarevný koláč naší babičky
Trojbarevný koláč naší babičky
Trojbarevný krém
Trojbarevný krém
Trojlístky
Trojlístky
Trojrohé čepičky
Trojrohé čepičky
Tropické ledové smoothie z pampeliškových listů
Tropické ledové smoothie z…
  • Recepty.cz
  • Trojí sladká ovesná kaše
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact