• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Trojí mls
Napište svůj komentář k receptu

Trojí mls

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Trojí mls
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 2
      ks vejce
    • 1
      dl rostlinný olej
    • 100
      g cukr mletý
    • 0,25
      l mléko
    • 2
      lžíce kakao
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 300
      g hladká mouka
  • Náplň
    • 2
      balíček vanilkový pudink
    • 0,25
      l mléko
    • 2
      balíček vanilkový cukr
    • 100
      g cukr mletý
    • 150
      g máslo
  • Karamelový krém
    • 1
      plechovka salko uzavřené vaříme ve vodní lázni 2 hodiny den dopředu
    • 1
      kostka máslo
    • 1
      ks čokoláda
    • 2
      balíček sušenky be-be

Postup přípravy receptu

1
Žloutky umícháme s cukrem do pěny, přidáme kakao, olej, mléko, mouku s práškem do pečiva, umícháme a nakonec zlenka přidáme sníh z bílků. Těsto nalijeme na plech a upečeme.
2
Uvaříme pudink, všleháme máslo a cukr, natřeme na upečený, vychladlý korpus.
3
Na náplň poklademe Bebe sušenky, rozetřeme karamelový krém a pocákáme čokoládou. Necháme aspoň 2 hodiny v lednici.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Trojí sladká ovesná kaše

Trojí sladká ovesná kaše

Mámin ševcovský mls

Mámin ševcovský mls

Borůvkový mls s meruňkami

Borůvkový mls s meruňkami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Iveta Janatová | 12. 9. 2008 07:45

    Tak tato buchtička je vynikající a bomba.Vařím salko v klasickém hrnci na elektrickém sporáku taky 2 hodiny a je čas akorát.V papiňáku to bude určitě rychlajší.

  • Tereza J. | 11. 9. 2008 19:14

    Janka, nechytaj ma za slovíčka, ja som nezávisle od ostatných názorov napísala ako varím Salko ja.

  • Jana Remková | 11. 9. 2008 17:37

    Ano,Terezko,ale Laďka se mne ptala na skype a když jsem jí řekla,že já vařím 2 hodiny,tak reagovala na to slovy "to je moooc"až pak jsem se tady koukla.Mi je ta délka vaření celkem fuk,vařím to na kamnech u babiny většinou.Jde jen o to,že čím déle,tím je to tmavší karamel.V papiňáku se to samozřejmě vaří kratší dobu

  • Tereza J. | 11. 9. 2008 13:48

    Janka, veď som napísala, že ho varím v papiňáku :)))

  • Michaela V | 11. 9. 2008 10:21

    Já ho opravdu vařím 2 hod. a taky ho během varu pootočím,aby zkaramelizoval stejnoměrně. Je to náš oblíbený recept,nesmí chybět na žádné oslavě. A pokud je stejný jako už jiný tady uvedený recept,tak se omlouvám,nevěděla jsem to :-).Všechny zdravím-autorka tohoto receptu(opomněla jsem souhlasit se zveřejněním jména)

  • ladislava staffenová | 10. 9. 2008 22:20

    Jo, to se omlouvám. Protože jak jsem zvyklá na tlakový hrnec, tak automaticky předpokládám, že to dělá každý. To jo, Jano, máš pravdu. Pardon, nedošlo ....:-))

  • Jana Remková | 10. 9. 2008 22:11

    Laděnko,Terezko,autorka má určitě na mysli normální hrnec,víte?Já salko taky vařím 2 hodiny! ::((((

  • ladislava staffenová | 10. 9. 2008 22:02

    Tak s tím časem Terezky bych se úplně ztotožnila :-))

  • Tereza J. | 10. 9. 2008 21:58

    Salko varím v papiňáku, asi 35-40 min.

  • ladislava staffenová | 10. 9. 2008 21:54

    Jo teď jsem si všimla příspěvku paní Lenky - ta také uvádí, že 2 hodiny jsou moc. Já myslím že 1 hodina je úplné maximum.

  • ladislava staffenová | 10. 9. 2008 21:51

    S paní Jitřenkou souhlasím - já taky dávám Salko do širší nádoby a nechám ji, aby se prostě tím varem hýbala, schválně do ní sice nešťouchám :-))),ale určitě to je taky dobrá metoda. Možná jste ji opravdu měla v těsné nádobě,kde se ani nehnula, a pak může udělat hrudky.A taky nevím, jaký čas myslíte vařením velmi zvolna. Teď to třeba přeženu, ale pokud to vaříte 2 hodiny, tak to je moc :-))

  • Jitřenka Němcová | 10. 9. 2008 18:20

    Pro paní Evu Havlovou: Salko vařím dost často, dám konzervu do kastrolu se širším dnem ne nastojato, ale tak, aby se mohla koulet. Vařím 2 hodiny a občas do ní vařečkou šťouchnu.Konzerva se překulí a provaří se rovnoměrně. Stačí tak 5-6x během vaření. Prostě, když jdu kolem. Zkuste,nikdy jsem hrudky neměla.

  • Eva Hlavová | 10. 9. 2008 12:24

    Vždy se mi při vaření Salka udělají tmavé hrudky, i když ho vařím velmi zvolna. Poradí mi někdo, jak na to?

  • Zdena z JM | 9. 9. 2008 07:05

    Naprosto totožný recept - "Moučnk 3Bit". Nicméně výborný.

  • lenka galvasová | 8. 9. 2008 19:56

    Známý recpt,jen...je zcela zbytečné Salko vařit dvě hodiny.Hodina,maximálně hodina a půl stačí.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Cukr Hladká mouka Kakao Máslo Mléko Prášek do pečiva Rostlinný olej Salko Sušenky BE-BE Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Růžičková kapusta na kari

Růžičková kapusta na kari

Jablková žemlovka se sněhem

Jablková žemlovka se sněhem

Katův šleh (drůbeží)

Katův šleh (drůbeží)

Řezy Rafaelo III.

Řezy Rafaelo III.

Rybí file se slaninou a uzeným sýrem

Rybí file se slaninou a uzeným sýrem

Česnekové závitky se slaninou v omáčce

Česnekové závitky se slaninou v omáčce

Cereální hruškový / jablečný závin (štrůdl)

Cereální hruškový / jablečný závin …

Adžika - zeleninová pasta

Adžika - zeleninová pasta

Banánové placičky / palačinky

Banánové placičky / palačinky

Doporučujeme

20 minut
Rybí pomazánka bez kostí

Rybí pomazánka bez kostí

75 minut
Klasická gulášová polévka

Klasická gulášová polévka

40 minut
Marry Me Chicken

Marry Me Chicken

50 minut
Nejjednodušší jablečný koláč

Nejjednodušší jablečný koláč

90 minut
Perníčky

Perníčky

60 minut
Pomazánka z pečeného česneku

Pomazánka z pečeného česneku

30 minut
Teplý salát z restované panenky

Teplý salát z restované panenky

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

30
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
25
Sýrové koláčky s Nivou
Sýrové koláčky s Nivou
24
Dušené zelí mojí babičky
Dušené zelí mojí babičky
23
Nejjednodušší jablečný koláč
Nejjednodušší jablečný…
18
Šneky z listového těsta
Šneky z listového těsta

Zajímavé články

Trápí vás úzkosti? Těchto 10 potravin vám od nich uleví
Trápí vás úzkosti? Těchto 10 potravin vám od nich…
Naučte se jíst hygge: Zkuste severský recept, díky kterému budete v pohodě i během ponurých dnů
Naučte se jíst hygge: Zkuste severský recept,…
Od pondělí do pátku: Rychlé a zdravé večeře z plechu
Od pondělí do pátku: Rychlé a zdravé večeře z…
Teplé saláty: Dokonalá porce vitaminů a chutí, která vás zasytí a potěší v chladných dnech
Teplé saláty: Dokonalá porce vitaminů a chutí,…
Dorty, které vypadají jako hořící svíčky: Sladká iluze, kterou můžete klidně i zapálit
Dorty, které vypadají jako hořící svíčky: Sladká…
AHA.cz Magda Vášaryová: Ty p*čo hnusná stará! Táhni už na hřbitov

Magda Vášaryová: Ty p*čo hnusná stará! Táhni už na hřbitov

Mimibazar Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Jediný doplněk, který letos v zimě potřebujete! Jak jej nosit, aby váš outfit působil stylově?

Jediný doplněk, který letos v zimě potřebujete! Jak jej nosit, aby váš outfit působil stylově?

Ženy.cz Mýtus jménem kardio. Proč vám hodiny běhání brání v hubnutí?

Mýtus jménem kardio. Proč vám hodiny běhání brání v hubnutí?

Blesk.cz Moderátorka Petra Svoboda vyhrála soudní boj: Manžela jí zabil ředitel hotelů! Zvrátila jeho mírný trest

Moderátorka Petra Svoboda vyhrála soudní boj: Manžela jí zabil ředitel hotelů! Zvrátila jeho mírný trest

SportRevue.cz FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy 7 tarotových karet, které předpovídají peníze a bohatství. Tyhle si chcete vytáhnout!

7 tarotových karet, které předpovídají peníze a bohatství. Tyhle si chcete vytáhnout!

  • Recepty.cz
  • Trojí mls
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact