• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Trojí mls
Napište svůj komentář k receptu

Trojí mls

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Trojí mls
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 2
      ks vejce
    • 1
      dl rostlinný olej
    • 100
      g cukr mletý
    • 0,25
      l mléko
    • 2
      lžíce kakao
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 300
      g hladká mouka
  • Náplň
    • 2
      balíček vanilkový pudink
    • 0,25
      l mléko
    • 2
      balíček vanilkový cukr
    • 100
      g cukr mletý
    • 150
      g máslo
  • Karamelový krém
    • 1
      plechovka salko uzavřené vaříme ve vodní lázni 2 hodiny den dopředu
    • 1
      kostka máslo
    • 1
      ks čokoláda
    • 2
      balíček sušenky be-be

Postup přípravy receptu

1
Žloutky umícháme s cukrem do pěny, přidáme kakao, olej, mléko, mouku s práškem do pečiva, umícháme a nakonec zlenka přidáme sníh z bílků. Těsto nalijeme na plech a upečeme.
2
Uvaříme pudink, všleháme máslo a cukr, natřeme na upečený, vychladlý korpus.
3
Na náplň poklademe Bebe sušenky, rozetřeme karamelový krém a pocákáme čokoládou. Necháme aspoň 2 hodiny v lednici.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Trojí sladká ovesná kaše

Trojí sladká ovesná kaše

Mámin ševcovský mls

Mámin ševcovský mls

Borůvkový mls s meruňkami

Borůvkový mls s meruňkami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Iveta Janatová | 12. 9. 2008 07:45

    Tak tato buchtička je vynikající a bomba.Vařím salko v klasickém hrnci na elektrickém sporáku taky 2 hodiny a je čas akorát.V papiňáku to bude určitě rychlajší.

  • Tereza J. | 11. 9. 2008 19:14

    Janka, nechytaj ma za slovíčka, ja som nezávisle od ostatných názorov napísala ako varím Salko ja.

  • Jana Remková | 11. 9. 2008 17:37

    Ano,Terezko,ale Laďka se mne ptala na skype a když jsem jí řekla,že já vařím 2 hodiny,tak reagovala na to slovy "to je moooc"až pak jsem se tady koukla.Mi je ta délka vaření celkem fuk,vařím to na kamnech u babiny většinou.Jde jen o to,že čím déle,tím je to tmavší karamel.V papiňáku se to samozřejmě vaří kratší dobu

  • Tereza J. | 11. 9. 2008 13:48

    Janka, veď som napísala, že ho varím v papiňáku :)))

  • Michaela V | 11. 9. 2008 10:21

    Já ho opravdu vařím 2 hod. a taky ho během varu pootočím,aby zkaramelizoval stejnoměrně. Je to náš oblíbený recept,nesmí chybět na žádné oslavě. A pokud je stejný jako už jiný tady uvedený recept,tak se omlouvám,nevěděla jsem to :-).Všechny zdravím-autorka tohoto receptu(opomněla jsem souhlasit se zveřejněním jména)

  • ladislava staffenová | 10. 9. 2008 22:20

    Jo, to se omlouvám. Protože jak jsem zvyklá na tlakový hrnec, tak automaticky předpokládám, že to dělá každý. To jo, Jano, máš pravdu. Pardon, nedošlo ....:-))

  • Jana Remková | 10. 9. 2008 22:11

    Laděnko,Terezko,autorka má určitě na mysli normální hrnec,víte?Já salko taky vařím 2 hodiny! ::((((

  • ladislava staffenová | 10. 9. 2008 22:02

    Tak s tím časem Terezky bych se úplně ztotožnila :-))

  • Tereza J. | 10. 9. 2008 21:58

    Salko varím v papiňáku, asi 35-40 min.

  • ladislava staffenová | 10. 9. 2008 21:54

    Jo teď jsem si všimla příspěvku paní Lenky - ta také uvádí, že 2 hodiny jsou moc. Já myslím že 1 hodina je úplné maximum.

  • ladislava staffenová | 10. 9. 2008 21:51

    S paní Jitřenkou souhlasím - já taky dávám Salko do širší nádoby a nechám ji, aby se prostě tím varem hýbala, schválně do ní sice nešťouchám :-))),ale určitě to je taky dobrá metoda. Možná jste ji opravdu měla v těsné nádobě,kde se ani nehnula, a pak může udělat hrudky.A taky nevím, jaký čas myslíte vařením velmi zvolna. Teď to třeba přeženu, ale pokud to vaříte 2 hodiny, tak to je moc :-))

  • Jitřenka Němcová | 10. 9. 2008 18:20

    Pro paní Evu Havlovou: Salko vařím dost často, dám konzervu do kastrolu se širším dnem ne nastojato, ale tak, aby se mohla koulet. Vařím 2 hodiny a občas do ní vařečkou šťouchnu.Konzerva se překulí a provaří se rovnoměrně. Stačí tak 5-6x během vaření. Prostě, když jdu kolem. Zkuste,nikdy jsem hrudky neměla.

  • Eva Hlavová | 10. 9. 2008 12:24

    Vždy se mi při vaření Salka udělají tmavé hrudky, i když ho vařím velmi zvolna. Poradí mi někdo, jak na to?

  • Zdena z JM | 9. 9. 2008 07:05

    Naprosto totožný recept - "Moučnk 3Bit". Nicméně výborný.

  • lenka galvasová | 8. 9. 2008 19:56

    Známý recpt,jen...je zcela zbytečné Salko vařit dvě hodiny.Hodina,maximálně hodina a půl stačí.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Cukr Hladká mouka Kakao Máslo Mléko Prášek do pečiva Rostlinný olej Salko Sušenky BE-BE Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí čtvrtky po pražsku

Kuřecí čtvrtky po pražsku

Smažený sýr bez smažení

Smažený sýr bez smažení

Tvarohový švestkový koláč

Tvarohový švestkový koláč

Krevety s rýžovými nudlemi

Krevety s rýžovými nudlemi

Pikantní vepřová pečínka

Pikantní vepřová pečínka

Nakládaný králík se zakysanou smetanou  Dočík

Nakládaný králík se zakysanou…

Úterní salát s rukolou

Úterní salát s rukolou

Vepřová omáčka s žampiony

Vepřová omáčka s žampiony

Smetanové tvarůžky (syrečky)

Smetanové tvarůžky (syrečky)

Doporučujeme

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

40 minut
Malinová vosí hnízda

Malinová vosí hnízda

30 minut
Rumové kuličky nepečené a snadné

Rumové kuličky nepečené a snadné

30 minut
Malinové kuličky z ovesných vloček

Malinové kuličky z ovesných vloček

40 minut
Rafaelo kuličky

Rafaelo kuličky

180 minut
Vláčná máslová vánočka

Vláčná máslová vánočka

60 minut
Vosí hnízda

Vosí hnízda

40 minut
Ořechy s krémem

Ořechy s krémem

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

Poslední sledované recepty

71
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
19
Poctivá kuřecí polévka
Poctivá kuřecí polévka
13
Karamelový  krém
Karamelový krém

Zajímavé články

Nejlepší krémy do vánočního cukroví: 8 osvědčených receptů, které zvládnou i začátečníci
Nejlepší krémy do vánočního cukroví: 8…
Netradiční vánoční cukroví: Vyzkoušejte vinné nebo řecké koláčky
Netradiční vánoční cukroví: Vyzkoušejte vinné…
Tvrdé perníčky? Díky těmto trikům vám krásně změknou
Tvrdé perníčky? Díky těmto trikům vám krásně…
Vosí hnízda 5x jinak: Klasická, malinová, s čokoládou, ořechy i netradiční s mákem
Vosí hnízda 5x jinak: Klasická, malinová, s…
Od pondělí do pátku: Horké polévky k večeři, které zasytí a zahřejí
Od pondělí do pátku: Horké polévky k večeři,…
AHA.cz Vémola o rozvodu s Lelou: Pozvu i paní Hanychovou

Vémola o rozvodu s Lelou: Pozvu i paní Hanychovou

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Spodní prádlo podle znamení: V jakém se budete cítit nejlépe?

Spodní prádlo podle znamení: V jakém se budete cítit nejlépe?

Ženy.cz Ženy, noste rtěnky! S jakým odstínem se budete cítit skvěle a okolí si vás zamiluje?

Ženy, noste rtěnky! S jakým odstínem se budete cítit skvěle a okolí si vás zamiluje?

Blesk.cz Hvězda snímku Neporazitelní Ivan Trojan: Zuřil při natáčení!

Hvězda snímku Neporazitelní Ivan Trojan: Zuřil při natáčení!

SportRevue.cz FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy 7 nejhorších tarotových karet, které děsí kartářky. Tyhle si rozhodně nechcete vytáhnout!

7 nejhorších tarotových karet, které děsí kartářky. Tyhle si rozhodně nechcete vytáhnout!

  • Recepty.cz
  • Trojí mls
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact