• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Trojí mls
Napište svůj komentář k receptu

Trojí mls

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Trojí mls
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 2
      ks vejce
    • 1
      dl rostlinný olej
    • 100
      g cukr mletý
    • 0,25
      l mléko
    • 2
      lžíce kakao
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 300
      g hladká mouka
  • Náplň
    • 2
      balíček vanilkový pudink
    • 0,25
      l mléko
    • 2
      balíček vanilkový cukr
    • 100
      g cukr mletý
    • 150
      g máslo
  • Karamelový krém
    • 1
      plechovka salko uzavřené vaříme ve vodní lázni 2 hodiny den dopředu
    • 1
      kostka máslo
    • 1
      ks čokoláda
    • 2
      balíček sušenky be-be

Postup přípravy receptu

1
Žloutky umícháme s cukrem do pěny, přidáme kakao, olej, mléko, mouku s práškem do pečiva, umícháme a nakonec zlenka přidáme sníh z bílků. Těsto nalijeme na plech a upečeme.
2
Uvaříme pudink, všleháme máslo a cukr, natřeme na upečený, vychladlý korpus.
3
Na náplň poklademe Bebe sušenky, rozetřeme karamelový krém a pocákáme čokoládou. Necháme aspoň 2 hodiny v lednici.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Trojí sladká ovesná kaše

Trojí sladká ovesná kaše

Mámin ševcovský mls

Mámin ševcovský mls

Borůvkový mls s meruňkami

Borůvkový mls s meruňkami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Iveta Janatová | 12. 9. 2008 07:45

    Tak tato buchtička je vynikající a bomba.Vařím salko v klasickém hrnci na elektrickém sporáku taky 2 hodiny a je čas akorát.V papiňáku to bude určitě rychlajší.

  • Tereza J. | 11. 9. 2008 19:14

    Janka, nechytaj ma za slovíčka, ja som nezávisle od ostatných názorov napísala ako varím Salko ja.

  • Jana Remková | 11. 9. 2008 17:37

    Ano,Terezko,ale Laďka se mne ptala na skype a když jsem jí řekla,že já vařím 2 hodiny,tak reagovala na to slovy "to je moooc"až pak jsem se tady koukla.Mi je ta délka vaření celkem fuk,vařím to na kamnech u babiny většinou.Jde jen o to,že čím déle,tím je to tmavší karamel.V papiňáku se to samozřejmě vaří kratší dobu

  • Tereza J. | 11. 9. 2008 13:48

    Janka, veď som napísala, že ho varím v papiňáku :)))

  • Michaela V | 11. 9. 2008 10:21

    Já ho opravdu vařím 2 hod. a taky ho během varu pootočím,aby zkaramelizoval stejnoměrně. Je to náš oblíbený recept,nesmí chybět na žádné oslavě. A pokud je stejný jako už jiný tady uvedený recept,tak se omlouvám,nevěděla jsem to :-).Všechny zdravím-autorka tohoto receptu(opomněla jsem souhlasit se zveřejněním jména)

  • ladislava staffenová | 10. 9. 2008 22:20

    Jo, to se omlouvám. Protože jak jsem zvyklá na tlakový hrnec, tak automaticky předpokládám, že to dělá každý. To jo, Jano, máš pravdu. Pardon, nedošlo ....:-))

  • Jana Remková | 10. 9. 2008 22:11

    Laděnko,Terezko,autorka má určitě na mysli normální hrnec,víte?Já salko taky vařím 2 hodiny! ::((((

  • ladislava staffenová | 10. 9. 2008 22:02

    Tak s tím časem Terezky bych se úplně ztotožnila :-))

  • Tereza J. | 10. 9. 2008 21:58

    Salko varím v papiňáku, asi 35-40 min.

  • ladislava staffenová | 10. 9. 2008 21:54

    Jo teď jsem si všimla příspěvku paní Lenky - ta také uvádí, že 2 hodiny jsou moc. Já myslím že 1 hodina je úplné maximum.

  • ladislava staffenová | 10. 9. 2008 21:51

    S paní Jitřenkou souhlasím - já taky dávám Salko do širší nádoby a nechám ji, aby se prostě tím varem hýbala, schválně do ní sice nešťouchám :-))),ale určitě to je taky dobrá metoda. Možná jste ji opravdu měla v těsné nádobě,kde se ani nehnula, a pak může udělat hrudky.A taky nevím, jaký čas myslíte vařením velmi zvolna. Teď to třeba přeženu, ale pokud to vaříte 2 hodiny, tak to je moc :-))

  • Jitřenka Němcová | 10. 9. 2008 18:20

    Pro paní Evu Havlovou: Salko vařím dost často, dám konzervu do kastrolu se širším dnem ne nastojato, ale tak, aby se mohla koulet. Vařím 2 hodiny a občas do ní vařečkou šťouchnu.Konzerva se překulí a provaří se rovnoměrně. Stačí tak 5-6x během vaření. Prostě, když jdu kolem. Zkuste,nikdy jsem hrudky neměla.

  • Eva Hlavová | 10. 9. 2008 12:24

    Vždy se mi při vaření Salka udělají tmavé hrudky, i když ho vařím velmi zvolna. Poradí mi někdo, jak na to?

  • Zdena z JM | 9. 9. 2008 07:05

    Naprosto totožný recept - "Moučnk 3Bit". Nicméně výborný.

  • lenka galvasová | 8. 9. 2008 19:56

    Známý recpt,jen...je zcela zbytečné Salko vařit dvě hodiny.Hodina,maximálně hodina a půl stačí.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Cukr Hladká mouka Kakao Máslo Mléko Prášek do pečiva Rostlinný olej Salko Sušenky BE-BE Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Léčivý sirup z jitrocele

Léčivý sirup z jitrocele

Pikantní segedínek

Pikantní segedínek

Punčové kokosové řezy

Punčové kokosové řezy

Mrkvový salát trochu jinak

Mrkvový salát trochu jinak

Píchaná buchta

Píchaná buchta

Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)

Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)

Zapečené brambory s kuřecím masem

Zapečené brambory s kuřecím masem

Meruňkové čatní s cibulí

Meruňkové čatní s cibulí

Dýňová polévka krémová

Dýňová polévka krémová

Doporučujeme

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Kofty s tzatziki

Kofty s tzatziki

80 minut
Cheesecake s třešněmi a drobenkou

Cheesecake s třešněmi a drobenkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Poslední sledované recepty

71
Dýňová tortila
Dýňová tortila
36
Máslové řízky
Máslové řízky
32
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
31
TZATZIKI - originální řecký recept
TZATZIKI - originální…
30
Hrnková bublanina s třešněmi
Hrnková bublanina s…

Zajímavé články

Ryby na grilu: Jak nejlépe připravit lososa, pstruha, makrelu nebo tuňáka?
Ryby na grilu: Jak nejlépe připravit lososa,…
3x moučník na víkend: Bleskový kelímkový koláč, rybízový koláč s tvarohem a luxusní roláda s třešněmi
3x moučník na víkend: Bleskový kelímkový koláč,…
Jak využít formu na muffiny? Toto je 14 geniálních způsobů!
Jak využít formu na muffiny? Toto je 14…
Znáte labneh? Tenhle krémový čerstvý sýr si snadno vyrobíte i doma
Znáte labneh? Tenhle krémový čerstvý sýr si…
Tradiční svatojánské ořechy: Jak je vyrobit a na co jsou dobré?
Tradiční svatojánské ořechy: Jak je vyrobit a na…
AHA.cz Bude mela? Dědické řízení po Bartoškovi (†78) začalo

Bude mela? Dědické řízení po Bartoškovi (†78) začalo

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Módní inspirace podle oslavenkyně Nicole Kidman: Tyto kousky vám uberou roky!

Módní inspirace podle oslavenkyně Nicole Kidman: Tyto kousky vám uberou roky!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Proč Vémolovu Lelu museli operovat: Krvácení! 2,5 měsíce po porodu…

Proč Vémolovu Lelu museli operovat: Krvácení! 2,5 měsíce po porodu…

SportRevue.cz FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

Maminka.cz Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Blesk Horoskopy Živly v čínském horoskopu: Dřevo je chaos, kov spořádanost. Co dalšího prozradil odborník a který element ovlivňuje vás?

Živly v čínském horoskopu: Dřevo je chaos, kov spořádanost. Co dalšího prozradil odborník a který element ovlivňuje vás?

  • Recepty.cz
  • Trojí mls
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact