Trojbarevná buchta
Pažitková omáčka
Mozzarellovo-nivová omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Rychlé ořechové řezy s pudinkem
Med ze sedmikrásek
Celerová pomazánka II.
Fazolková polévka II.
Jablkový koláč se zakysanou smetanou
Špagety se šmakounem a s hořčicí
Fantastické sušenky KOKA
Ginger Beer - zázvorová limonáda
Pečená vepřová plec s bramborem
Těstoviny se sušenými rajčaty
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…