Trojbarevná buchta
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Pažitková omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Salát z červeného zelí
Tiramisu s banánem
Kapustová polévka s bramborem
Celerová pomazánka s česnekem
Dušené hovězí na pivu s mrkví
Cheesecake z domácí lučiny
Papriky se šlehanou sekanou s rajskou…
Květáková bramboračka
Kuřecí maso se šunkou a hermelínem
Burgundská hovězí pečeně
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky