Trojbarevná buchta
Pažitková omáčka
Mozzarellovo-nivová omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Étonnant jablkový koláč
Mousse au chocolat (čokoládová pěna)
Jablečná přesnídávka
Jablečný víkendový koláč - vláčný
Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se…
Zeleninová bramboračka
Brambory zapečené (nejen) s mletým…
Guláš s hráškem
Kapustová polévka se slaninou
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky