Trojbarevná buchta
Mozzarellovo-nivová omáčka
Pažitková omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Domácí kysané zelí
Tvarohové řezy trojbarevné
Květáková polévka s krupicí a vejci
Rajská polévka se zakysanou smetanou
Hruškový džem se zázvorem
Palačinky od Petra
Vepřová žebírka s medem a zázvorem
Smažený máslový celer
Jednoduchý jahodový koláč II.
Bleskové kuře na paprice
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Nejlepší vaječný likér
Rafaelo kuličky
Šlehačkové cukroví
Vosí hnízda
Vláčná máslová vánočka
Ořechy s krémem