Trojbarevná buchta
Pažitková omáčka
Mozzarellovo-nivová omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Pierogi ‒ pirožky
Sardelové chlebíčky
Špagety se šunkou
Rýže se zelím a mletým masem
Hrášková polévka s česnekovými…
Bramborovo cuketová polévka -…
Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou
Cibulovo-česnekové řízky: smetanové
Italské Tiramisu (Florencie)
Špagety s kapustičkami, šunkou a…
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč