Trojbarevná buchta
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Pažitková omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Cuketová polévka se salámem
Nedělní štola
Kuřecí koktejl
Kakaové řezy s piškoty
Těstoviny s mascarpone a rakouským…
Okurková polévka dle časopisu F.O.O.D.
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle…
Banánovo – avokádové smoothie
Kachní prsa a bramborové suflé
Vinná klobása s vejmrdou
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…