Trojbarevná buchta
Mozzarellovo-nivová omáčka
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Brokolicový koláč
Hovězí maso na pepři
Zapečené brambory se smetanou
Humrové chlebíčky
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Rychlá perníková roláda
Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou
Jednoduché bramborovo-rohlíkové…
Tzaziky
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky