Trojbarevná buchta
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Pažitková omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Kuřecí roláda se špenátem
Meruňkový koláč s müsli
Pečená francouzská bageta plněná…
Roláda s nugátovým krémem
Utajená česneková krkovička
Vepřové maso v lepkavé marinádě
Jogurtovo-kakaový koláč (řezy)
Sirup z rybízové šťávy
Kuřecí (králičí) maso pečené na…
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky