Trojbarevná buchta
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Pažitková omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Marinovaná vepřová kýta
Bylinkový řízek na česnekovém oleji
Boloňské brambory
Lehký kakaový koláč se švestkami
Müsli cukroví nebo tyčinky bez pečení
Citronový nebo pomerančový koláč (řez…
Šunkovo-sýrové karbanátky
Kyselica (zelňačka) s čabajkou
Ořechové řezy s polevou z remosky
Pečená kuřecí křídla
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč