Trojbarevná buchta
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Pažitková omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Zapečená vepřová panenka v listovém…
Ohavečské košíčky
Tartiflette - pochoutka ze Savojska
Košíčky s ořechovou náplní
Dort s nutelovým krémem
Nejlepší banánová bábovka
Plněné kuřecí prsíčko listovým…
Almnüsse (smažené koblížky)
Krkovička s bylinkovým máslem
Těstoviny se sušenými rajčaty
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Klasická zelňačka