Trojbarevná buchta
Pažitková omáčka
Mozzarellovo-nivová omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Posvícenské koláče z r. 1900
Škvarkové pagáčky
Kokosový koláč
Tortilla plněná mletým masem
Bábovka s broskvemi
Plněné smažené brambory
Báječný hruškový (jablečný) koláč s…
Nádivkový beránek
Rychlé červené karí s krevetami
Těstoviny se sušenými rajčaty
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Klasická zelňačka