Trojbarevná buchta
Pažitková omáčka
Mozzarellovo-nivová omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Pečená zelenina
Smaženice z hub
Díratá buchta z čokoládových figurek
Maso v jogurtu
Dalamánky
Nepečený moučník (dobrotka)
Bavorské vdolky z domácí pekárny
Zapečené brambory s mozzarellou a…
Kokosová bábovka ze šlehačky
Burgundská hovězí pečeně
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky